Om oss

I 1969 startet vi rørleggerbedrift i Brumunddal. Mye har skjedd siden da, men lidenskapen for kvalitet og nære kunderelasjoner har bestått, om ikke blitt styrket.

Rordeler

Hva gjør vi?

Det enkle svaret er at vi gjør alt rørleggerarbeid. I over 50 år har vi vært den foretrukne rørleggeren i Brumunddal, og jobber i dag for privat- og proffmarkedet i Ringsaker, Hamar, Stange, Løten og Elverum.

Fordi vi er store kan vi løse de fleste problemer raskt og med kun egne folk. Alle våre rørleggere har svennebrev og mesterbrev. Vi hjelper deg uansett om krana lekker, eller om du skal bygge et nytt hus.

Det er viktig for oss å ha klar og tett kommunikasjon med kundene. Slik sikrer vi forutsigbarhet og trygghet.

Kontakt oss

I Furnesvegen 18 i Brumunddal finner du vår butikk og showroom. Vi har et stort utvalg av kraner, dusjer, baderomstilbehør, baderomsmøbler, varmepumper, badekar og masse annet.

Kontakt oss for gratis rådgivning og befaring
Arvehagen Hvagjorvi
🛁

Vi fikser badet

Vi leverer alt du trenger for å pusse opp eller bygge nytt vaskerom eller baderom. Med våre kvalitetsprodukter kombinert med våre erfarne og faglærte håndverkere, er du garantert et funksjonelt og delikat baderom.

Se våre produkter

Komplette løsninger

Vi utfører alle fag: Snekker, rørlegger, elektriker og flislegger, slik at du kun forholder deg til Arve Hagen. Vi gjør prosjekter i hus, hytte, næringsbygg og industribygg. I tillegg ordner vi utvendig vann og avløp, grøfter, brønner, tilknytning av vann og avløp, samt alle typer serviceavtaler.

Kontakt oss
🔧

Assemblin

Vi er en del av Assemblin som er en av de største rørentreprenørene i Norden.

Besøk Assemblin

Organisasjon

Arve Hagen AS er heleid av morselskapet Assemblin Innlandet AS.

Mer om organisasjonen

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Du har selv rett til å bestemme over egne personopplysninger.

Personvern