Organisasjon

Arve Hagen AS er heleid av morselskapet Assemblin Innlandet AS. Våre søsterselskaper er rørleggerbedriftene Ramsøy AS på Lillehammer og Gjøvik Varme og Sanitær AS på Gjøvik.

Arve Hagen

Rørleggerbedriften Arve Hagen ble etablert i 1969. Det er lokalisert i Brumunddal og betjener store deler av innlandet. Vi er eid 100% av Assemblin Innlandet AS.

Kontakt oss

Ramsøy

Ramsøy har hatt rørleggere på Lillehammer siden 1908. I 2008 ble Ramsøy en del av oss og er nå 100% eid av Assemblin Innlandet AS.

Gå til ramsøy.no

Gjøvik Varme og Sanitær

GVS ble etablert i 1964 av Walter Skjøld, med 3 ansatte. I dag har vi 16 dyktige medarbeidere. I 2018 ble Gjøvik Varme og Sanitær en del av oss og er 100% eid av Assemblin Innlandet AS.

Gå til gvs.no

Vi bryr oss...

...om deg

Et godt forhold basert på gjensidig tillit er grunnlaget for et godt prosjekt. Vi vil bli bedre til å kommunisere tydelig med våre kunder. Derfor vil vi alltid ha tilbakemelding fra deg.

...om miljøet

Med snart 50 år i bransjen har vi fått med oss at verden forandrer seg, og at vi er en del av det. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak for å behandle miljøet vårt best mulig.

...om hverandre

Når vi er glade og føler oss trygge behandler vi kundene våre bedre. En god arbeidsplass er nøkkelen til godt arbeid. Derfor tar vi ekstra godt vare på hverandre.