Varmepumpe og vannbåren varme

Invester i en varmepumpe og sikre deg et behagelig inneklima og energieffektiv oppvarming gjennom hele året. Noen modeller har også aircondition, slik at du kan tilpasse temperaturen også om sommeren.   Det finnes mange type varmepumper og modeller. Vi hjelper deg å finne varmepumpen som passer dine behov.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring ved rehabilitering av bad og kjøp av ny varmepumpe. Kontakt oss!

bestill gratis befaring

Odd Arne hjelper deg med varmpumpe

Kjøp varmepumpe med montering

Arve Hagen er totalleverandør av alle typer varmepumpeløsninger. Avtrekkspumpe, bergvarmepumpe, luft-luft-varmepumpe og luft-vann-varmepumpe. Få hjelp å finne den beste løsningen for din bolig.   Kjøp en varmepumpe hos oss og la en av våre kompetente installatører montere den for deg.  Vi har butikk sentralt i Brumunddal. Kom gjerne innom, eller ta kontakt på telefon eller mail, hvis du lurer på noe.

Ta kontakt

De ulike varmepumpetypene

Vi leverer i hovedsak fire typer varmepumper; luft-til-luft, luft-til-vann, bergvarme og avtrekksvarmepumpe.

Luft-luft varmepumpe

En varmepumpe flytter varme fra et lavere til et høyere temperaturområde. Selv ved kalde temperaturer kan varmepumper utvinne energi i form av varme. Energien som varmepumpen utvinner kommer fra solvarme. Denne er lagret i luften, berget, grunnen eller sjøen. En luft til luft varmepumpe henter energi fra luften. Noen luft-luft modeller kan også brukes til kjøling/air condition om sommeren.

Les vår guide om luft-luft varmepumper
toshiba daiseikai 9 - luft til luft varmepumpe som er en toppmodell

Toshiba Daiseikai 9 S 35 varmepumpe

Toppmodellen med energimerke A+++ er den kraftigste varmepumpen på markedet i sin klasse. Dessuten er den svært stillegående. Daiseikai 9 S er fabrikktestet ned til -30 °C.

Poeng for toshiba daiseikai 9s 35
Toshiba Polar varmepumpe

Toshiba Polar 35 varmepumpe

Folkefavoritten! Best i mellomklassen på energieffektivitet. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++. Stilig, matt design.

Poeng og virkningsgrad for toshiba polar 35 varmepumpe
Toshiba Multisplitt varmepumpe

Toshiba Multisplitt varmepumpe

To innedeler for jevn og bedre fordeling av varme i store boliger.

toshiba seiya ac varmepumpe

Toshiba Seiya AC varmepumpe

Denne varmepumpen har air condition og er utviklet for å gi stillegående og effektiv kjøling til en lav pris. Energiklasse A++ i kjølemodus.

Toshiba Seiya AC virkningsgrad
toshiba seiya nd luft luft varmepumpe

Toshiba Seiya Nordic 35 varmepumpe

Budsjettmodellen som gir høy ytelse til en lav pris. Seiya er spesielt godt egnet i boliger med lavt eller middels varmebehov. Energiklasse A+. Mange nyttige funksjoner.

Virkningsgrad for Toshiba Seiya Nordic 35 varmepumpe
Toshiba gulvmodell 35 luft luft varmepumpe

Toshiba gulvmodell 35 varmepumpe

Toshiba Gulvmodell er en varmepumpe i toppklassen. Svært stillegående. Den har høy ytelse ved lave utetemperaturer og er fabrikktestet ned til -30°C. Energiklasse A++.

Virkningsgrad for Toshiba gulvmodell varmepumpe
Toshiba Signatur luft til luft varmepumpe

Toshiba Signatur 35 varmepumpe

Dette er en varmepumpe i mellomklassen. Den har en unik design, høy varmeeffekt og mange nyttige funksjoner. Energiklassen er A+++, den er meget stillegående og ytelsesevnen er helt på topp. Finnes i ulike farger.

Virkningsgrader for Toshiba Signatur 35 varmepumpe
Mitsubishi Kaiteki luft luft varmepumpe med AC

Mitsubishi Kaiteki varmepumpe med AC

Toppmodell og bestselger. Det ypperste innen Japansk ingeniørkunst. Energieffektiv varmepumpe, som gir høy varmekapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov. Sikrer jevn og billig oppvarming – selv når det er kaldt. Energiklasse A+++.

Mitsubishi Iguru varmepumpe med AC

Mitsubishi Iguru varmepumpe med AC

En varmepumpe i mellomklassen med Hyper Heating-teknologi, som gjør den like kraftig som de kraftigste varmepumpene, samtidig som den er liten i størrelsen. Modellen har store luftspjeld for optimal luftstrømskontroll, varmefordeling og komfort. Energiklasse A++.

Luft-vann varmepumpe

Hvordan kan kald uteluft varme opp et hus? Jo, luft til vann-varmepumpe lykkes med å konsentrere varmeenergien i uteluften så mye at den kan varme opp vannet du bruker til for eksempel dusjing og radiatorovner.  Uteluften blir sugd inn i varmepumpe, hvor den møter et lukket system. Dette systemet inneholder et kjølemedium som blir til gass ved lav temperatur. Gassen går så til kompressoren, hvor den komprimeres og trykket øker.  Dette gjør at temperaturen stiger kraftig. Den varme gassen går deretter via en kondensator som gjør at den avgir varmen til husets varmesystem, for eksempel til vannbåren gulvvarme, radiatorer og varmtvann. Samtidig går kjølemediet tilbake til flytende form, klar for å blir gass- og varmepumpen kan igjen hente mer varmeenergi fra uteluften.

NIBE varmepumper

NIBE F2120 varmepumpe med AC

NIBE F2120 varmepumpe med AC

Inverterstyrt luft-vann-varmepumpe som er et gjennombrudd innen energieffektivitet. Smartteknologi som gir full kontroll over energiforbruket. Inneklimaet reguleres automatisk, noe som gir maksimal komfort samtidig som du gjør naturen en tjeneste. Meget stillegående. Energiklasse A+++.

NIBE SPLIT HBS 05 varmepumpe med AC

NIBE SPLIT HBS 05 varmepumpe med AC

NIBE SPLIT er en intelligent og kompakt inverterstyrt luft/vann-varmepumpe. Smartteknologi som tilpasser effekt etter behov. Høy avgitt effekt helt ned til -20 °C og god kjølefunksjon. Energibesparende smart teknikk med brukervennlig betjening. Energiklasse A++.

Avtrekksvarmepumpe

En avtrekksvarmepumpe ventilerer først huset ditt. Deretter resirkuleres ventilasjonsluftens varmeenergi, for å varme opp vann og bolig.  Avtrekksvarmepumpen bruker altså energi fra gammel, brukt luft. Den sirkulerende luften trekkes inn i husets kanalsystem. Den oppvarmede luften ledes så til varmepumpen, hvor energien i luften gjenvinnes. Slik kan avtrekksvarmepumpen forsyne hele huset med varmtvann og varme til radiatorsystemet.

Bergvarmepumpe

Bergvarme er ren solenergi som lagres i bakken gjennom våren, sommeren og høsten. Når vinteren setter inn, er bakken proppfull av energi som kan brukes direkte til oppvarming av boligen. Med væskefylte rør hentes solenergien opp fra fjellet, sjøen eller under bakken på tomten din. Bergvarmepumpen konsentrerer energien og gir deg varmt vann og oppvarming.

Gulvvarme og radiatoranlegg

Vi leverer komplette løsninger for gulvvarme og radiatoranlegg (vannbåren varme). Kontakt oss så hjelper vi deg!

Produsenter av varmepumper

Vi er forhandler av varmepumper fra Toshiba, Nibe, Mitsubishi og Samsung. Disse har over 40 års erfaring med oppvarming av hus og godt inneklima.

Visste du at en varmepumpe kan senke oppvarmingskostnadene med opptil 70 %? 

Hos oss finner du produkter med energiklasse A+++ og varmegaranti ned til minus 30 grader. Noen av våre varmepumper kommer også med kjølefunksjon, som gir deg en behagelig temperatur også om sommeren.

Les hvor mye du sparer med en luft-luft-varmepumpe

Våre leverandører innen varmepumper og vannbåren varme: