Badekar, boblebad og massasjebad

Å eie et badekar kan øke livskvaliteten. Visste du at et varmt bad kan redusere stress, gi bedre søvn, lindre leddsmerter og øke blodsirkulasjonen? La oss hjelpe deg å velge et badekar som passer deg og familien din!

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring ved rehabilitering av bad og varmepumper. Kontakt oss!

bestill gratis befaring

Hvilket badekar skal du velge?

Når du vel skal investere i badekar, er det viktig å velge et du blir fornøyd med. Et av de viktigste valgene du gjør er størrelsen. Andre viktige faktorer du bør vurdere er liggekomfort, design og funksjoner. Vi hjelper deg med å velge riktig badekar.  Hos Arve Hagen finner du alle typer badekar i forskjellige former - både til innbygging og som frittstående. Besøk vår store baderomsbutikk på Furnesvegen 18 i Brumunddal for å se utvalget.

Stort eller lite badkar?

Dersom du har plass, anbefaler vi at du velger et badekar som er stort nok for den lengste personen i familien. Hvis du må bøye knærne mye eller sitte helt opprett i badekaret, blir det ikke like behagelig. For å kunne strekke deg ut helt og hvile hodet på badekarkanten, bør lengden ikke være mer enn 5-10 cm kortere enn høyden din. Et badekar som er mye lengre enn deg selv, vil ikke heller være bekvemt. Det vil gjøre at du flyter rundt. Hvis brukerne av badekaret er av veldig forskjellige lengder, kan et kompromiss være å velge et langt badekar, men med mykt skrånende kortsider. Da kan alle brukerne bade bekvemt.

Vi har badekar i mange størrelser

Vi har badekar i mange forskjellige størrelser helt opp til 200 cm. Våre minste badekar er kun 105 cm langt, og passer til små baderom. Badekar i denne størrelsen kalles sittebadekar. 

Hjørnebadekar kompenserer lengde med dybde

Et hjørnebadekar er ikke langt nok til at voksne skal kunne strekke ut seg, men kompenserer som regel med å være dypere. Det gjør at du i hvert fall kan holde beina under vannet. Hjørnebadekar er ofte en god løsning for å spare plass.

Badekar med dusj

Et badekar med dusj er en praktisk løsning som sparer deg for plass, samtidig som du får fordelene fra både dusj og badekar.  Det finnes ulike løsninger for å hindre vannsprut. Du kan kjøpe et badekar med dusjkabinett, der kabinettet dekker hele eller deler av badekaret. Et annet alternativ er å plassere badekaret i et hjørne og sette opp en badekarvegg som beskytter resten av rommet. Badekarveggen kan enten være en reell vegg, eller en vegg i glass som monteres fast i badekaret.  Hos Arve Hagen finner du både badekar med dusjkabinett og med glassvegg. Ønsker du å bygge en baderomsvegg til et lite bade- eller dusjhjørne, hjelper vi deg gjerne med det også.

Ta kontakt

Velge design

Blant våre baderomsleverandører finner du mange type design. Det gjør det enkelt for deg å finne et badekar du virkelig liker.  Hos oss finner du alt fra klassiske hvite badekar og mørke eller fargede designbadekar, til eksklusive badekar med løveføtter. Vi har badekar i akryl, kunstmarmor/kompositt og emaljert stål. Kom innom butikken vår, og la deg inspirere!

Boblebad eller massasjebad?

Er du ute etter litt ekstra luksus i hverdagen, kan vi hjelpe deg med å finne et boble- eller massasjebad. Det er forskjell på massasjebad og boblebad, og du bør velge det passer dine behov best. Hos oss finner du flere type massasje- og boblebad til innendørs bruk. 

Boblebad

I et boblebad kjører en kompressor luft gjennom dyser i bunnen av karet. Det gir en mykere massasje og mye bobler i vannet. Et boblebad passer godt til hygge og avslapping. 

Massasjebad

I et massasjebad pumpes vannet gjennom jetdyser i sidene av karet. I noen tilfeller kombineres dette med luftdyser i bunnen. Vannet som pumpes gir en kraftigere massasjeeffekt og god punktmassasje.  Et massasjebad passer også til hygge og avslapping, og kan med sin kraftigere massasje også redusere smerter og spenninger i kroppen.

Pris for badekar

Prisen for badekar varierer veldig og avhenger av faktorer som design, merkevare, materiale, liggekomfort, størrelse og funksjoner.  Enkle og mindre badekar kan du få fra ca. 5 000 kr, mens badekar i mer unik design eller i dyrere materialer kan komme helt opp i 50 000 kr. Boblebad og massasjebad koster vanligvis fra 20 000 og oppover.