Kontakt oss

Telefon (dagtid 07–15) 

Arve Hagen ASFurnesvegen 18, 2382 Brumunddal

Vanlige åpningstider (utenom ferier):  Mandag-fredag: 07.00-15.00 Påsken 2024:25-27. mars: 9.00-15.00Stengt alle røde dager.


Kontaktpersoner

Daglig leder Kristian Byenstuen

Kristian Byenstuen

Daglig leder

Kristin Hansen på Arve Hagen

Kristin Hansen

Adm. sekretær

Jan Erik Volla på Arve Hagen

Jan-Erik Volla

Leder lager, butikk og service

Dag Atle Wardeberg

Prosjektleder og fagskoleingeniør

913 48 502


Fredrik M Jacobsen

Fredrik Moe Jacobsen

Prosjektleder

Jørgen Andersen

Prosjektleder

Kenneth H. Skarderud

Lagermedarbeider

Sivert Lien

Prosjektleder, trainee


Butikken

Vi har Innlandets største showroom for baderom. Med 40 ulike baderomsmiljøer og hundrevis av produkter viser vi frem mange smarte og moderne løsninger. Både kraner og dusjer er koblet til vann slik at du kan se hvordan de virkelig fungerer. Velkommen innom og la de inspirere! Du finner oss i Furnesvegen 18 i Brumunddal.

Om Arve Hagen

I 1969 startet vi rørleggerbedrift i Brumunddal. Mye har skjedd siden da, men lidenskapen for kvalitet og nære kunderelasjoner har bestått, om ikke blitt styrket. Vi jobber i dag for privat- og proffmarkedet i Ringsaker, Hamar, Stange, Løten og Elverum. Fordi vi er store kan vi løse de fleste problemer raskt og med kun egne folk. Alle våre rørleggere har svennebrev og mesterbrev. Oppussing av badVi leverer også alt du trenger for å pusse opp eller bygge nytt vaskerom eller baderom. Med våre kvalitetsprodukter kombinert med våre erfarne og faglærte håndverkere, er du garantert et funksjonelt og delikat baderom. OrganisasjonArve Hagen AS er heleid av morselskapet Assemblin Innlandet AS. Våre søsterselskaper er rørleggerbedriftene Ramsøy AS på Lillehammer og Gjøvik Varme og Sanitær AS på Gjøvik.

Are Hagen rørleggerfirma

Ledig stilling

Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk og medarbeidere. Se våre ledige stillinger her, eller kontakt daglig leder Kristian Byenstuen dersom du er interessert i å jobbe med oss.