Prosjektleder søkes til solid og offensiv rørleggerbedrift

Som prosjektleder hos oss får du spennende og utfordrende oppgaver i et solid og offensivt selskap. 

Dine oppgaver som prosjektleder vil være:

  • Planlegging og oppfølging av prosjekter
  • Tilrettelegging av drift og innkjøp
  • Kalkulasjon

Vi ønsker at du har høy arbeidsmoral og relevant bakgrunn i teknisk fagskole. Alternativt at du har erfaring som rørlegger, men ønsker å bli prosjektleder. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning. Det er en fordel om du har erfaring som prosjektleder.

Arbeidsoppgavene vil bestå av å lede små og større prosjekter. Da i hovedsak innen bolig- og leilighetsutbygging. Alt fra eneboliger til utbygging av større felt. Prosjektleder skal delta i hele fasen fra anbud til utførsel og ferdigstillelse.

Hvorfor skal du velge oss som din nye arbeidsgiver?

Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi leverer kvalitet og er en seriøs samarbeidspartner.  Vi er veldrevet, og har et godt fagmiljø. Dine høye ambisjoner er forenlig med vårt engasjement.

Et godt sosialt miljø

I Arve Hagen har vi et trivelig og godt arbeidsmiljø med ansatte som trives. I tillegg til julebord og sommerfest, møtes vi gjerne for lønningspils og andre aktiviteter. Noen av oss har derfor arbeidet her i mange år. Kom og bli en del av teamet vårt!

Her kan du se noen av våre 56 ansatte.

Dette kan vi tilby:

  • Gode lønnsbetingelser
  • En av markedets beste pensjonsavtaler
  • Forsikringsordninger
  • Bonusordning
  • Mulighet til å låne firmaleilighet utenlands

 

Arve Hagen AS er et velrenommert rørleggerselskap med 48 ansatte. Selskapet har en sterk posisjon i regionen, og ble etablert i 1969. I 2019 ble selskapet en del av Assemblin AS. Arve Hagen AS utfører oppdrag innen alle type prosjekter hvor oppdragsgivere er entreprenører, offentlige etater (stat, fylke, kommune), offentlig eide og private bedrifter, samt privatpersoner i Mjøs-regionen.

Vår bedrift har ord på seg for kvalitet og pålitelighet, og dette er et renommé som vi strekker oss langt for å opprettholde.

Søknadsfrist SNAREST

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder, Kristian Byenstuen på 911 76 895 eller send noen ord til kristian.byenstuen@arvehagen.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Følg oss på: Facebook

Hjemmeside: arvehagen.no