Pusse opp badet?

Når du først skal investere i et nytt bad er det viktig at arbeidet gjøres riktig. Vi har godkjente og erfarne håndverkere som kan hjelpe deg med totalrenovering eller mindre oppussing av badet ditt.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring ved rehabilitering av bad og varmepumper. Kontakt oss!

bestill gratis befaring

Planlegg oppussingen

Når du skal etablere eller pusse opp et bad, er det mange valg som må tas. Ved planlegging er det viktig at du tar utgangspunkt i de som skal bruke badet. Hva skal badet brukes til og hvilke behov har brukerne? Ved innkjøp av badekar må du f.eks. ta hensyn til brukernes høyde og om de ønsker å kunne ligge eller sitte når de bader. Noen ønsker den luksuriøse spafølelsen med stor dusj, et boblebad og en innredning med mye plass for oppbevaring. Har man muligheten til et romslig bad er løsningene mange. De fleste har begrenset med areal på badet og har mange nødvendige installasjoner som må på plass. Vi hjelper deg med en god løsning for det.

Velge stil og farger

Produkter

Et nytt bad eller oppussing av badet, er en stor investering. Derfor bør du tenke langsiktig ved valg av stil, farger og materialer. Vi anbefaler at du velger noe du og brukerne av badet virkelig liker, og som dere ikke risikerer å gå lei av i det første.

Inspirasjon til oppussingen

Før du bestemmer deg for stil, er det lurt å søke inspirasjon. Se gjennom bilder, nettsider og besøk butikker. La deg gjerne inspirere av butikken og showrommet vårt på Furnesveien 18 i Brumunddal. Vi har et stort utvalg av kraner, dusjer, baderomstilbehør, baderomsmøbler, badekar og masse annet.

inspirasjon for å pusse opp badet

Fra Arve Hagen finner du kvalitetsprodukter fra seriøse leverandører som Oras, Villeroy & Boch, Tapwell, Grohe, INR, Ifö, FM Mattsson, Duravit, Porsgrund, Korsbakken, Viking bad, Damixa, Dansani, Gustavsberg med flere. Under hver produktkategori på produktsiden finner du en oversikt over alle våre leverandører.

Se våre produktkategorier

Pris for å pusse opp badet

Hva koster det egentlig å pusse opp et bad? Det er ikke noe enkelt svar på det. Prisen påvirkes av hvilke type materialer du velger, standarden på innredningen og størrelsen på rommet. Oppussing av bad pleier vanligvis å koste et sted mellom 200 000 og 400 000 kr. Her er materiale, arbeidstimer og utstyr inkludert.

Befaring av bad

Hvis du vurderer å bruke Arve Hagen til prosjektet ditt, begynner vi med en befaring av ditt baderom. På befaringen ser vi på prosjektet sammen. Vi kommer med forslag til løsninger og i etterkant gir vi dere et pristilbud basert på hvilke løsninger vi blir enige om. Vi ønsker at tilbudet er så komplett som mulig, slik at dere får en god oversikt over alle kostnader.

Vi organiserer oppussingen for deg

Ved etablering eller oppussing av bad vil du trenge hjelp av flere ulike typer håndverkere. Vi samarbeider med lokale håndverkere som ønsker å hjelpe til med å realisere ditt drømmebad. Arve Hagen tilbyr å hjelpe deg med koordineringen av de forskjellige yrkesgruppene. Våre team settes sammen av dyktige håndverkere som kjenner hverandre godt og har god dialog underveis i prosjektet. Det gjør renoveringen både enkel og bekymringsfri. Du trenger kun å forholde deg til oss.

Montering av bad

Dokumentasjon

En god investering er å sørge for at alt arbeid som utføres på din bolig er utført av godkjente håndverkere og at alt er forsvarlig dokumentert. Våre håndverkere gjør arbeidet etter gjeldende forskrifter og holder høy kvalitet. I et våtrom er dokumentasjonen veldig viktig, ikke minst hvis du skal selge boligen ved en senere anledning. Vi lagrer nødvendig dokumentasjon online på "Boligmappa". Dette vil være tilgjengelig til enhver tid for eier av eiendommen og av takstmenn.

Dyktige faglærte rørleggere

Det er trygt og godt å la Arve Hagen pusse opp badet ditt, og du kan være helt sikker på at resultatet blir av beste kvalitet. Arve Hagen er en godkjent våtromsbedrift med faglærte rørleggere og håndverkere som følger gjeldende krav og standarder.