Toalett / WC / klosett

Ønsker du et gulvmontert eller vegghengt toalett? Hos Arve Hagen finner du et bredt utvalg av toaletter. Vi kommer gjerne hjem til deg og monterer, og har fast pris på levering og montering av toalett.

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring ved rehabilitering av bad og kjøp av varmepumper. Kontakt oss!

bestill gratis befaring

Vegghengt toalett

Et vegghengt toalett brukes mest i nye prosjekter og oppgraderinger av baderom. Disse toalettene er moderne og stilige og gjør renholdet på badet enklere ved å frigjøre gulvet. Hos Arve Hagen har vi mange ulike design og løsninger fra ulike produsenter. Vi leverer også mer miljøvennlige løsninger som f.eks. dusjtoalett.

Gulvmontert toalett

Gulvmonterte toaletter brukes ofte på eksisterende bad og eldre hytter. De finnes både med S-lås som har avløp til gulv, og P-lås som har avløp til vegg. Er du usikker på hvilken type toalett som passer deg? Vi hjelper deg!

Velg riktig størrelse på toalettet

Når du kjøper et toalett må du velge en høyde på toalettet som passer brukerne. Høye toaletter passer for høye personer, men også for eldre som synes det er vanskelig å komme seg opp fra et lavere nivå. Dersom du ikke har mye plass på baderommet kan du velge et toalett med mindre dybde. Husk å ha god avstand på sidene av toalettet, slik at alle får plass til å sitte bekvemt. Et toalett krever minimum 80 cm i bredde.

Våre leverandører innen toaletter